Τελευταίες αναρτήσεις

23 Μαρτίου 2010

Η κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο. Η Υπουργός ΜΗ ΕΘΝΙΚΗΣ Παιδείας δεν εμπιστεύεται ούτε το Δημόσιο σχολείο ούτε την Ελληνική Ανώτατη Εκπαίδευση!!!!!

Το είδαμε στο ΚΕΝΤΡΙ και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Μέσα από ένα κουϊζ αποκαλύφθηκε ότι ..........διαβάστε παρακάτω:

Όλοι ξέρουμε ότι ο σύνδεσμος μάνας και γιού είναι ό,τι πιο ισχυρό υπάρχει και γιαυτό το θέμα υπάρχουν εκατομμύρια νύφες που μπορεί να μαρτυρήσουν...
Φυσικό είναι λοιπόν κάθε μάνα να θέλει το καλύτερο για τον γιόκα της, να τον προστατεύει, να τον οδηγεί στις σωστές επιλογές και να τον απομακρύνει από τις κακοτοπιές.
Σε ένα αιγαιοπελαγίτικο blog, διάβασα το εξής Quiz:

"Έχει ένα γιο (να της ζήσει) που πηγαίνει στη Δευτέρα Λυκείου. Ο γιός της, όμως πηγαίνει σε ιδιωτικό Σχολείο (στου Γείτονα, στη Βάρη) και μάλιστα
ΔΕΝ παρακολουθεί το Ελληνικό πρόγραμμα αλλά το IB (Διεθνές Μπακαλορεά).
Όλα αυτά σημαίνουν δύο πράγματα:
1. Δεν έχει εμπιστοσύνη στο ...Δημόσιο Σχολείο.
2. Δεν έχει εμπιστοσύνη στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο, αφού είναι γνωστό ότι όποιος παρακολουθεί το ΙΒ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις Πανελλήνιες εξετάσεις και πρέπει να συνεχίσει τις σπουδές στο εξωτερικό.
Ποια είναι αυτή η μητέρα;....."

Και τώρα η απάντηση στο Quiz της προηγούμενης ανάρτησης:

Ναι, ναι, όπως φαντάζομαι μαντέψατε οι περισσότεροι, η καλυτερότερη μαμά του κόσμου, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο
Naxos Fan, είναι η Αννούλα η Διαμαντοπούλου, η Υπουργός Παιδείας μας που με τον καλύτερο τρόπο, δείχνει έμπρακτα σε όλους μας σε πόση υπόληψη έχει την Δημόσια Παιδεία και το Ελληνικό Πανεπιστήμιο!!!
Εύγε Αννούλα
, έγραψες πάλι...
Εύγε Γιωργάκη
, πάλι έβαλες τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση...


από το ΚΕΝΤΡΙ

ΣΧΟΛΙΟ
Βρε δεν την καταλάβαμε την κ. Υπουργό.....
Δεν εμπιστεύεται την Δημόσια Παιδεία γιατί μετά από τόσα χρόνια Εθνικής Παιδείας έχει ακόμα ψήγματα Εθνικής.......
Οταν λοιπόν επιτύχει το μεγαλεπήβολο εγχείρημα της κας Υπουργού για μετατροπή εξ' ολοκλήρου της παιδείας σε πολυπολιτισμική και ΜΗ ΕΘΝΙΚΗ τότε κι ο γιός θα πάει στο Δημόσιο σχολείο..........

Οσο για τα Ελληνικά Πανεπιστήμια, αυτά όπως φαίνεται η κα Υπουργός δεν τα έχει σε καμιά υπόληψη ούτε για μια δεκαετία μετά, αφού προορίζει τον γιό της που θα σπουδάζει στο μέλλον να πάει σε κάποιο ξένο.......

Φυσικά στα Εκπαιδευτήρια Γείτονα δεν υπάρχουν και αλλοδαποί........
Μπορεί να ψήφισε για την ιθαγένεια η κα Διαμαντοπούλου αλλά φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τον γιό της να πηγαίνει σε σχολείο με αλλοδαπούς μαθητές.

Βρε δε πάει να καταστραφεί η χώρα ο γιός μου να είναι καλά και το σπίτι μου...............Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.