7 Μαρτίου 2010

Παιδοφιλικοί γάμοι στην Γάζα; Αηδιαστική αλήθεια ή Αμερικανοεβραϊκή συκοφαντία;

Ένα γκαλά έγινε στη Γάζα. Ο Ιμάμης ευλόγησε το γάμο 450 ζευγαριών. Η πλειοψηφία των γαμπρών ήταν απο 25 μέχρι 30 ετών και η πλειοψηφία των νυφών ήταν ΚΑΤΩ ΑΠΌ 12 ΕΤΩΝ.

Ο κόσμος αγνοεί ότι οι πιο αποτρόπαιες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης σε παιδιά, βασανιστηρίων και σοδομισμού λαμβάνουν χώρα στην καρδιά της Γάζας.
Οι γάμοι των παιδόφιλων της Χαμάς γίνονται με παιδιά μόλις 4 ετών, κι αυτό με την άδεια του ισλαμικού νόμου.

Αυτή η πληροφοριά αποκαλύφτηκε από τον Δρ Paul L.Williams, και εκδόθηκε και μεταφράστηκε στη Βραζιλία.
Μεγάλοι μουσουλμάνοι αξιωματούχοι, όπως ο Mahmud Zahar, ένας ηγέτης της Χαμάς συγχάρηκαν προσωπικά τα ζευγάρια κατά τη διάρκεια αυτής της τελετής που ήταν πολύ προσεκτικά οργανωμένη.

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε στην Αμερική ότι δε μπορεί να σας στερήσει αυτή τη χαρά " είπε ο Zahar στους γαμπρούς, που ήταν όλοι ντυμένοι με που ήταν όλοι ντυμένοι με σκουρόχρωμα κοστούμια.

Κάθε γαμπρός πήρε από τη Χαμάς ως δώρο το ποσό των 500 δολαρίων.

Τα κοριτσάκια, σε προεφηβική ηλικία, όλα ντυμένα στα λευκά και υπερβολικά μακιγιαρισμένα έλαβαν ένα γαμήλιο μπουκέτο.

"Προσφέρουμε αυτό το γάμο σαν δώρο στο λαό μας που αντιμετωπίζει την πολιορκία και τον πόλεμο" σχολίασε ο ισχυρός άντρας της Χαμάς, Ibrahim Salaf.

Οι φωτογραφίες αυτής της γαμήλιας τελετής εξιστορούν αυτήν την ειδεχθή "ιστορία". Tο Διεθνές Κέντρο Ερευνών για τις Γυναίκες εκτιμά ότι υπάρχουν περίπου 51 εκατομμύρια "αρραβωνιασμένα κοριτσάκια" στον κόσμο, το μεγαλύτερο ποσοστό των οποίων είναι σε μουσουλμανικές χώρες.
Το 30% αυτών των μικρών αρραβωνιαστικών δέχονται βία από το σύζυγό τους.
Κάθε 3 χρόνια, 3 εκατομμύρια αυτών των μικρών μουσουλμάνων υπόκεινται σε ακρωτηριασμούς.

Η άσκηση αυτής της παιδοφιλίας γίνεται με την υποστήριξη του ακραίου Ισλαμισμού.

Επιπλέον, ο πιο γνωστός μουσουλμάνος, ο Ayatolah Khomeini υποστήριξε με εξοργιστικούς λόγους την άσκηση της παιδοφιλίας:


Ένας άντρας μπορεί να αντλήσει σεξουαλική ικανοποίηση από ένα παιδί, ακόμη και από ένα μωρό. Ωστόσο, δε μπορεί να διεισδύσει κολπικά, αλλά... πρωκτικά : ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Αυτό δυστυχώς δεν αναφέρεται συχνά, και ο ΚΟΣΜΟΣ σωπαίνει ή δε θέλει να το κοιτάει. Ακόμη χειρότερα, δε θέλει να το ΞΕΡΕΙ.

ΣΧΟΛΙΟ

Ελπίζω όλο το θέμα να είναι μια κακόγουστη συκοφαντική αμερικανική προπαγάνδα κατά της ΧΑΜΑΣ γιατί αν δεν είναι έχουμε να κάνουμε με υπανθρώπους.....

Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει περισσότερα για το θέμα ή κάτι διαφορετικό ας μας ενημερώσει.

Αν είναι αλήθεια πάντως οι νέοι Ελληνες ιθαγενείς του ΠΑΣΟΚ θα εμπλουτίσουν σίγουρα την πατρίδα μας με την πολυπολιτισμικότητά τους......

ΝΕΟΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ

Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας Aghimolos για την άμεση απάντησή του στην αναρτησή μας.

Αν και μας προτρέπει να αποσύρουμε την ανάρτησή μας εν τούτοις θα προτιμήσουμε να την αφήσουμε ενσωματώνοντας το σχόλιό του (για όσους θέλουν να το ερευνήσουν) σε αυτήν. Αν πραγματικά είναι ψέματα ολόκληρη η πληροφορία (όπως ισχυρίζεται ο σχολιαστής) τότε βρισκόμαστε μπροστά σε μια ακόμα κατασκευασμένη συκοφαντία των ΗΠΑ ή του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων της ΧΑΜΑΣ......

Το σχόλιο έχει ώς εξής:

Καλησπέρα σας !

Το άρθρο ΔΕΝ περιγράφει αληθινά γεγονότα.. http://www.hoax-slayer.com/mass-muslim-marriage.shtmlαλλά παραφράζει μια ανταπόκριση του Sky News.

Στην ίδια αυτή ιστοσελίδα που αποκαλύπτει το μη αληθές της πληροφορίας, μπορεί κανείς να δει τι όντως συνέβη, έχει σύνδεση με το blog του ανταποκριτή που έγραψε την αληθινή ανταπόκριση, και συνδέσεις προς άλλες σχετικές σελίδες.

Για την υπεράσπιση των χριστιανικών αξιών η αλήθεια είναι που έχει σημασία.
Επίσης, η ίδια η επιχειρηματολογία του άρθρου περί "γάμου παιδοφίλων" είναι λαθεμένη:

Το ότι δεν υπάρχουν ενήλικες γυναίκες στις φωτογραφίες, δεν σημαίνει πως δεν υπήρχαν στο χώρο, ως νύφες και συγγενείς. Ένας παρατηρητής θα έβλεπε πως ούτε οι γυναίκες συγγενείς των υποτιθεμένων παιδιών νυφών, αλλά ούτε και των πραγματικών (μη παιδιών) νυφών, υπήρχαν στις φωτογραφίες.

Ο λόγος είναι πως, σύμφωνα με μια ορισμένη ερμηνεία στην ισλαμική παράδοση, η απεικόνιση του προσώπου των γυναικών και των κοριτσιών πάνω από την ηλικία της πρώτης εμμήνου ρύσεως θεωρείται μη αξιοπρεπής. Η Χαμάς, ακολουθεί αυτή την ερμηνεία.

Με το σκεπτικό όσων μιλούν για "παιδοφιλικό γάμο" , που είναι οι γονείς των παιδιών και μάλιστα οι μητέρες τους; Τα κοριτσάκια είναι ντυμένα παρανυφάκια, όπως και στα ελληνικά και στα μεσογειακά γενικά έθιμα.

Μία αντίθετη με το άρθρο άποψη, που με ορθό παραθέτουν ορισμένα ιστολόγια, δεν είναι αρκετή για να πείσει κάποιον που διαβάζει στα πεταχτά. Μάλιστα, ακούσια, εμφανίζει τη διάψευση-που είναι τελείως ορθολογική- ως ισοδύναμη με το αναληθές άρθρο για τα παιδιά νύφες, που δεν είναι καθόλου λογικά θεμελιωμένο..

Θα πρότεινα να αφαιρέσετε το άρθρο και να προωθήσετε τη διάψευση του στο δίκτυο.
Σας ευχαριστώ πολύ !



Share

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας !

Το άρθρο ΔΕΝ περιγράφει αληθινά γεγονότα.. http://www.hoax-slayer.com/mass-muslim-marriage.shtml

αλλά παραφράζει μια ανταπόκριση του Sky News.

Στην ίδια αυτή ιστοσελίδα που αποκαλύπτει το μη αληθές της πληροφορίας, μπορεί κανείς να δει τι όντως συνέβη,

έχει σύνδεση με το blog του ανταποκριτή που έγραψε την αληθινή ανταπόκριση, και συνδέσεις προς άλλες σχετικές σελίδες.

Για την υπεράσπιση των χριστιανικών αξιών η αλήθεια είναι που έχει σημασία.

Επίσης, η ίδια η επιχειρηματολογία του άρθρου περί "γάμου παιδοφίλων" είναι λαθεμένη:

Το ότι δεν υπάρχουν ενήλικες γυναίκες στις φωτογραφίες, δεν σημαίνει πως δεν υπήρχαν στο χώρο, ως νύφες και συγγενείς. Ένας παρατηρητής θα έβλεπε πως ούτε οι γυναίκες συγγενείς των υποτιθεμένων παιδιών νυφών, αλλά ούτε και των πραγματικών (μη παιδιών) νυφών, υπήρχαν στις φωτογραφίες.

Ο λόγος είναι πως, σύμφωνα με μια ορισμένη ερμηνεία στην ισλαμική παράδοση, η απεικόνιση του προσώπου των γυναικών και των κοριτσιών πάνω από την ηλικία της πρώτης εμμήνου ρύσεως θεωρείται μη αξιοπρεπής. Η Χαμάς, ακολουθεί αυτή την ερμηνεία.

Με το σκεπτικό όσων μιλούν για "παιδοφιλικό γάμο" , που είναι οι γονείς των παιδιών και μάλιστα οι μητέρες τους;

Τα κοριτσάκια είναι ντυμένα παρανυφάκια, όπως και στα ελληνικά και στα μεσογειακά γενικά έθιμα.

Μία αντίθετη με το άρθρο άποψη, που με ορθό παραθέτουν ορισμένα ιστολόγια, δεν είναι αρκετή για να πείσει κάποιον

που διαβάζει στα πεταχτά. Μάλιστα, ακούσια, εμφανίζει τη διάψευση-που είναι τελείως ορθολογική- ως ισοδύναμη

με το αναληθές άρθρο για τα παιδιά νύφες, που δεν είναι καθόλου λογικά θεμελιωμένο..

Θα πρότεινα να αφαιρέσετε το άρθρο και να προωθήσετε τη διάψευση του στο δίκτυο.

Σας ευχαριστώ πολύ !

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φίλε Aghimolos καλησπέρα και σε εσένα.
Χαίρομαι που τόσο γρήγορα αντελήφθεις την αναρτησή μας και σχολίασες.
Θα μου επιτρέψεις να μην αποσύρω την αναρτησή μου αλλά να ενσωματώσω το σχόλιό σου σε αυτήν. Οπως καταλαβαίνεις καλύτερη διάψευση από το σχόλιό σου δεν μπορεί να γίνει.

Ομως για λόγους υποστήριξης της αλήθειας και του δικαίου ας είναι οι αναγνωστες μας κριτές της αλήθειας ή της συκοφαντίας που κρύβει το εν λόγω δημοσίευμα.
Με τον τρόπο αυτό νομίζω ότι εξυπηρετούνται οι φίλοι αναγνωστες στο να ψάξουν μόνοι τους στο διαδίκτυο να βρουν την αλήθεια....
Και αποφευγουμε την μονοπλευρη ενημέρωση.

HeLLeNiCReVeNgE είπε...

Καλησπέρα

παραθέτω απόσπασμα απάντησης σε ανάλογο email που είχαμε για το θέμα και απαντήσαμε

Κατ' αρχήν όντως η Χαμάς το διαψεύδει και παρουσιάζει τα κοριτσάκια κάτι σαν...παρανυφάκια

http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=106002

Αλλά δεν μας δείχνει και τις νύφες, και δεν εννοούμε τα πρόσωπά τους μιας και...απαγορεύεται. Την τελετή που να είναι παρούσες.

Έχουμε όμως την δήλωση του αρχηγού στη Γάζα προς τους γαμπρούς που λέει ότι η Αμερική δεν μπορεί να τους στερήσει τη ...χαρά και την ευτυχία. Ποια χαρά και ποια ευτυχία εννοεί; Τους απαγόρεψε κανείς να παντρεύονται; Ή μήπως το έθιμο που ορίζει το Ισλάμ να νυμφεύονται βρέφη και να τα σοδομίζουν είναι κατακριτέο από την Δύση;

"We are saying to the world and to America that you cannot deny us joy and happiness," Mahmoud al-Zahar, Hamas' chief in Gaza, told the grooms at the event.

Από την άλλη ας δούμε τι γίνεται με το Ισλάμ, την παιδοφιλία και τον Σοδομισμό και ας τα διαψεύσουν και αυτά αν μπορούν

http://israelmatzav.blogspot.com/2009/07/hamas-sponsors-mass-wedding-for-little.html

κι άλλο λινκ που το επιβεβαιώνει

Young brides:

A miserable life for little girls in Saudi Arabia Girls less than ten years are given away to men over fifty years!

http://www.themuslimwoman.org/entry/young-brides-a-miserable-life-for-little-girls-in-saudi-arabia/

Muslim Child Brides in BritainIn Britain, the authorities are now reporting the forced marriage of girls as young as nine years old on British soil.

http://frontpagemag.com/2010/01/14/muslim-child-brides-in-britain-by-hege-storhaug/

Υπάρχει αφθονία συνδέσμων που βοούν αλλά κάποιοι θέλουν να κρύβουν τα ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

A man can have sexual pleasure from a child as young as a baby. However, he should not penetrate; sodomizing the child is OK. If a man penetrates and damages the child, then he should be responsible for her subsistence all her life. This girl, however, does not count as one of his four permanent wives. The man will not be eligible to marry the girl’s sister. . . It is better for a girl to marry in such a time when she would begin menstruation at her husband’s house rather than her father’s house. Any father marrying his daughter so young will have a permanent place in heaven.Ayatollah Ruhollah Khomeini, Tahrirolvasyleh, volume 4 (Gom, Iran: Darol Elm, 1990), p. 186.

“Now where did Hamas get the idea that prepubescent girls were of marriageable age? Could it be from Muhammad, the prophet of Islam, the “excellent example” of conduct (cf. Qur’an 33:21)? “The Prophet wrote the (marriage contract) with ‘Aisha while she was six years old and consummated his marriage with her while she was nine years old and she remained with him for nine years (i.e. till his death).” (Bukhari 7.62.88)”

http://www.usc.edu/schools/college/crcc/engagement/resources/texts/muslim/hadith/bukhari/062.sbt.html#007.062.088

Υπάρχουν πολλοί ακόμα σύνδεσμοι στη διάθεση όποιου τους ζητήσει.
Και τέλος αν όντως είναι ψέμα το συγκεκριμένο γεγονός, ας εμφανίσουν βίντεο που να ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΝΥΦΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ, αν μπορούν ας διαψεύσουν ότι θρησκεία τους επιτρέπει να παντρεύονται μικρά κορίτσια και παρακινεί στην παιδοφιλία και τον σοδομισμό, και αν δεν συμφωνούν ας τα ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ...ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ;
ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ!

Φιλικά

Hellenicrevenge

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Σε ευχαριστω αδερφέ HellenicRevenge για τις διευκρινήσεις σου. Νομίζω τώρα πως οι αναγνωστες μας εχουν αρκετά στοιχεια και πηγες για να ερευνήσουν το θέμα.

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

Θάνο
αν είναι αλήθεια η πληροφορία, καταλαβαίνουμε για άλλη μια φορά το ΥΨΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.
Αν είναι αληθινή πάλι η πρακτική των μουσουλμάνων, καταλαβαίνω πολύ καλά τη δική τους τη λογική. -Θα την πάρουμε μπέμπα σου λέει, να ΜΗΝ καταλαβαίνει τα τρια κακά της μοίρας της, να είμαστε ΕΜΕΙΣ οι ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ του σώματος και της ψυχής της.
Βέβαια επειδή έχω φίλους ειδικούς επί των θεμάτων που θίγεις, μανθάνω εξ αυτών ότι η παιδοφιλία σε συνδυασμό με αιμομιξία, και στην Ελλάδα, εσχάτως, εχει πάρει την ανηφόρα, για ΟΝΟΜΑΑ!
Όσο διαβάζω τέτοια τόσο περισσότερο, λατρεύω το Χριστούλη.
Να είστε πάντα καλά, περιστεράκι μου.
Φιλιάαα!

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Σαλογραία μου γενικά το ΙΣΛΑΜ ειναι βάρβαρη και απάνθρωπη θρησκεία και δεν μπορείς να φανταστείς τι βλακείες και ανακρίβειες λέει το Κοράνι για τον Χριστό.

Ειδικά στο θέμα των σχέσεων των δύο φύλων θα "τρελαθείς" με αυτα που γράφει.

Πάντως μην αποκλείεις να είναι μόνο το συγκεκριμένο δημοσίευμα παραπληροφόρηση Αμερικανοεβραίων....

Αν πατήσεις στις κατηγορίες θεμάτων του ιστολογίου μας την λέξη ΙΣΛΑΜ θα δείς απίστευτα πράγματα για τους μουσουλμάνους.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Για όποιον επιθυμεί να το ψάξει περαιτέρω μπορεί να δεί και βίντεο τραβηγμενο από την Παλαιστινιακή τηλεόραση στα αραβικα χωρις υποτίτλους.

Καλο θα ήταν να το δεί κάποιος αραβόφωνος να μας πεί τι λέει.

Πάντως ενήλικες νύφες δεν βλέπω ούτε από μακρυά....

Δείτε το
http://www.liveleak.com/view?i=a4b_1249043706

Ανώνυμος είπε...

Ενώ τώρα που αποδείχτηκε μούφα το θέμα, συνεχίζουμε να νομίζουμε πως η Χαμάς είναι πρόμαχος των .....δικαιωμάτων του πολίτη!!!

Ανώνυμος είπε...

Ζητατε να ειμαστε αξιοπρεπεις και ευπρεπεις οταν υπαρχουν ανθρωπαρια που κινουνται απο σκοτεινα ελατηρια και κανουν αγωνα να μας πεισουν για τα καλα του Ισλαμ!!!Ανθρωπαρια που διαψευδουν βιβλια,μαρτυριες κακοποιημενων κοριτσιων και γυναικων,φωτογραφιες,βιντεο,ντοκυμαντερ, και ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ και μεντορες του Ισλαμ προκειμενου να εδραιωσουν τις αποψεις τους!!!
Ας ειναι..
α)Προτεινω το βιβλιο του ΑΓΙΑΤΟΛΛΑΧ ΧΟΜΕΪΝΙ "Tahrir-ol-vasyleh book" που λεει απιστευτα πραγματα..Για εμας τους Ελληνες που καταγομαστε απο το ενδοξοτερο γενος μεταξυ των ανθρωπων,αυτα που περιγραφει ο ισλαμιστης μεντορας φανταζουν αηδιαστικα,ανηκουστα και τερατωδη.
Φτανει στο σημειο να δινη συμβουλες εαν σοδομισης τον γυιο,τον πατερα η τον παππου της γυναικας σου ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ!!!...
Μιλαμε για πραγματα αδιανοητα.
Ριξτε και μια ματια εδω:
http://barenakedislam.wordpress.com/2009/01/03/forced-child-marriage-in-islam/
Οφειλε η HAMAS,να δωση φωτογραφιες και ντοκουμεντα που να αποδεικνυουν οτι παντρευονται ενηλικες.Οχι λογια του αερα.
Ειδικοτερα στην Υεμενη,τα κοριτσακια δινονται σε πολυ μεγαλυτερους ανδρες για γαμο(sic)σε πολυ μικρες ηλικιες.Εχουν γυριστει αφθονα ντοκυμαντερ για τις θεσεις του Ισλαμ σε σχεση με τα μικρα κοριτσακια.
Ειμαι Ελληνας,εχω υποφερει απο το Ισλαμ οπως και η Πατριδα μου,ουτε θελω να τους βλεπω ουτε και να τους ακουω.Ο καθενας στην Πατριδα του για να ειναι ολα ενταξει.
Οπως λεει η λαικη σοφια:ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ.
Ωστοσο,αν προσεξετε πως τοποθετει τα λεγομενα του ο επισκεπτης σας aghimolos και πως τοποθετει τα λεγομενα του ενω στο τελος χωρις καμμια ερευνα ΑΠΑΙΤΕΙ να διαψευσετε τα παντα στο διαδικτυο,καταλαβαινετε τι ειδους ανθρωποι υπαρχουν επανω στον Πλανητη Γη!
Φτανει στο σημειο του θρασους- με προκλητικοτητα χιλιων πιθηκων-να προτεινη κιολας!!!...Ενω καποια παιδια υποφερουν απο σοδομισμους και κακοποιησεις σε μια ηλικια που υποτιθεται οτι επρεπε να παιζουν με τα παιγνιδια τους,αυτος εχει το βιολι που του υπαγορευουν καποια συμφεροντα..
ΥΠΑΓΕ ΟΠΙΣΩ ΜΟΥ,ΔΙΑΒΟΛΕ!

Καθηγητης Μυστηριος

civil είπε...

τις γυναίκες δεν τις κακοποιούν οι θρησκείες αλλά οι άνθρωποι. Αν έχετε γνωρίσει έστω και ένα Παλεστίνιο (δεν λέω μουσουλμάνο) θα ξέρατε πως είναι πολύ νορμάλ τύποι για να γουστάρουν (ηθικά - πολιτισμικά) τα 12χρονα κοριτσάκια.

Από την άλλη οι αρχαίοι ημών πρόγονοι τα γούσταραν τα πιτσιρίκια χωρίς κανένα πρόβλημα...

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Σεβαστή η γνωμη σου για τους Παλαιστίνιους. Και βλέπω ότι το λές γιατι έχεις οπως φαίνεται γνωρίσει κάποιους απο αυτούς.

Καθόλου σεβαστή και πολύ προσβλητική η άποψή σου για τους αρχαίους Ελληνες τους οποίους βλέπω δεν είχες την ίδια πρεμούρα να γνωρίσεις καλύτερα......

Περίεργο.....

civil είπε...

Ζητώ συγγνώμη για τον τρόπο που γράφτηκε το σχόλιο για τους αρχαίους έλληνες. Υποτίθεται πως ήταν χιούμορ. Είναι πάντως γνωστό πως οι αρχαίοι ημών πρόγονοι είχαν άλλα ήθη και έθιμα στο συγκεκριμένο τομέα.

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ δεν έγινε αυτός ο περίφημος μαζικός γάμος. Τα κοριτσάκια είναι παρανυφάκια. Η είδηση έχει διαψευστεί από τα πιο έγκυρα μέσα ενημέρωσης, πολλές φορές. Αμάν πια με τις ανακρίβειες και την παραπληροφόρηση. Αλλά βέβαια, για όποιον δεν έχει την ικανότητα να αναζητεί και να κρίνει, φταίνε για όλα οι μουσουλμάνοι, οι Εβραίοι, οι ομοφυλόφιλοι, οι μετανάστες και πάει λέγοντας.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.