Τελευταίες αναρτήσεις

27 Φεβρουαρίου 2010

Ευχαριστήρια επιστολή για τον μικρό Μαρσέλλο

Είναι καταπληκτικό να ανακαλύπτεις ότι σε μία εποχή που όλα φαίνονται να είναι απρόσωπα, γκρίζα, και αδιάφορα, η ανθρωπιά και το ενδιαφέρον για τον διπλανό μας, να έρχονται πάλι σε πρώτο πλάνο.

Πριν από τρείς ημέρες, βρεθήκαμε στη δυσάρεστη κατάσταση να αναζητούμε αίμα για το 5μηνο μωρό μας, που έπασχε από σπάνια καρδιοπάθεια και χρειαζόταν να χειρουργηθεί επειγόντως. Οι άνθρωποι που επικοινώνησαν μαζί μας ήταν, πραγματικά εκατοντάδες. Από όλοι την Ελλάδα, κάθε γωνιά. Με απίστευτο ενδιαφέρον και προθυμία να μας βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο.

Θέλουμε λοιπόν κατ' άρχήν, να ενημερώσουμε ότι όλα πήγαν πολύ καλά και ο μικρός μας είναι σε πολύ καλό δρόμο, για πλήρη ανάρρωση. Σας ευχαριστούμε θερμά όλους, για την αμέριστη συμπαράστασή σας!

Μαρία Ηλία (παιδο-γαστρεντερολόγος) και Γεωργία Γρηγοριάδη (παιδο-καρδιολόγος) και οι δύο στο 'Αγλαΐα Κυριακού, με το συμπαθέστατο, πρόθυμο και ακούραστο προσωπικό , σας χρωστάμε ! Από τη γνώση, την εμπειρία και το ενδιαφέρον σας διαγνώστηκε το πρόβλημα και σώθηκε το μωράκι μας!

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον παιδο-καρδιοχειρουργό Γεώργιο Σαρρή και την ομάδα του στο «Μητέρα» για την τέλεια (δύσκολη) επέμβαση.

Δεν ξεχνάμε όμως και όλους αυτούς που μας βοήθησαν ώστε να επικοινωνήσουμε την ανάγκη μας, όπως το Troktiko, τον Love Radio, το Flash FM, τον Antenna, τον Galaxy 92, τον SKAI, τον Εν Λευκώ, τον Red FM, όλους τους bloggers που ανάρτησαν το θέμα μας στις σελίδες τους και φυσικά όλους τους χρήστες του Facebook που αποδείχτηκε ότι τελικά έχει την ανθρώπινη πλευρά του.

Με τη σειρά μας θέλουμε να κάνουμε κάτι και εμείς ώστε να ανταποδώσουμε.

Ετοιμάζουμε μία βάση δεδομένων (λίστα με στοιχεία επαφής κλπ) από και για αυτούς που ανήκουν στη σπάνια ομάδα αίματος ( 0 - ), ώστε να υπάρχει άμεση κάλυψη όποιου από τα μέλη βρεθεί σε ανάγκη.

Αν κάποιος με αυτή την δύσκολη ομάδα αίματος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει και να συμπεριληφθεί σε αυτή την ομάδα, παρακαλείται να επικοινωνήσει μαζί μας στα email : l.marsellou@gmail.com (Λούσα Μαρσέλλου) και marsel@tee.gr (Κώστας Μαρσέλλος).

Και πάλι σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.