Τελευταίες αναρτήσεις

1 Φεβρουαρίου 2010

Οταν η Τουρκία που από ότι φαίνεται δεν έχει οικονομική κρίση (!) δυναμώνει τις ένοπλες δυνάμεις της η κυβέρνηση απαξιώνει τον Ελληνικό Στρατό!!!

Σήμερα το πρωί στην ΝΕΤ εμφανίστηκε προσκεκλημένος στην πρωινή εκπομπή ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Π. Μπεγλίτης. Ο κ. Μπεγλίτης ερωτώμενος από τους δημοσιογράφους – παρουσιαστές της εκπομπής για τις αλλαγές που πρόκειται να επέλθουν, με αποφάσεις της κυβερνήσεως, στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, εμμέσως πλήν σαφώς, ανήγγειλε μειώσεις στις αποδοχές και στα επιδόματα των στελεχών των Ε.Δ. Επίσης αναφέρθηκε και στο καθεστώς των συνταξιοδοτήσεων των στρατιωτικών, όπου, είπε, πως θα πραγματοποιηθούν επεμβάσεις και εκεί.

Δικαιολογώντας ο κ. Υφυπουργός, άνευ σχολιασμών και αντιδράσεων από τους λοιπούς συνδιαλεγομένους, τις αποφάσεις αυτές, ανέφερε την κακή κατάσταση της οικονομίας, την ανάγκη η οποία υπάρχει για συμμάζεμα των οικονομικών και ότι και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων πρέπει και αυτά να συνεισφέρουν αναλόγως στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε.

Αλλά κ. υφυπουργέ, το οικονομικό πρόβλημα το οποίο βιώνει η χώρα, την αναξιοπιστία της και τα λοιπά συμπαραμαρτούμενα των δικαιολογιών, δεν το δημιούργησαν τα στελέχη των Ε.Δ. με τις αμοιβές τους, ούτε βεβαίως κατ’ επέκταση οι λοιποί δημόσιοι υπάλληλοι της χώρας, τους οποίους επιθυμείτε σφόδρα να περικόψετε τις αποδοχές τους. Οι δημιουργοί της καθολικής πτωχεύσεως της χώρας είστε μόνο και αποκλειστικώς υπεύθυνοι οι πολιτικοί, οι εξ επαγγέλματος ανεπάγγελτοι, αλαζόνες, κομπορρήμονες, αναξιόπιστοι, αλόγιστοι, ανερμάτιστοι και οι ουδέποτε φταίοντες για τα όσα δεινά έχουν συσσωρευτεί στην έρμη ετούτη χώρα. Δεν θα ήταν λοιπόν πιο σωστό να πληρώσουν εκείνοι που έφεραν τον τόπο στο χείλος του γκρεμού;

Γιατί λοιπόν ισοπεδώνετε τα πάντα. Που είναι οι ευαισθησίες και οι ιδιαιτερότητες;
Γιατί δεν ζητάτε να συμβάλουν στην αντιμετώπιση της καταστάσεως και οι άλλες τάξεις οι μηδέποτε συνεισφέρουσες στον δημόσιο κορβανά. Γιατί δεν φορολογούνται ισομερώς και οι δικηγόροι, ιατροί, μηχανικοί και λοιποί ελεύθεροι επαγγελματίες και ζητάτε θυσίες μόνο από τους δημοσίους υπαλλήλους, τους μοναδικούς από γενέσεως του κράτους φέροντες στην πλάτη τους τα συνολικά βάρη του προϋπολογισμού;

Που είναι η δικαιοσύνη και η συμπεριφορά σας όταν εις τους πύρινους και ξύλινους λόγους σας ευαγγελίζεσθε υπέρ αυτής; Μάλλον αγνοείτε το Σύνταγμα.

Κύριε υφυπουργέ: Αφήστε τα στελέχη των Ε.Δ. να εργασθούν απερίσπαστα για να χαλυβδώσουν την Εθνική μας Άμυνα, σε συνθήκες που κανείς άλλος δημόσιος υπάλληλος δεν εργάζεται και πιείτε ήσυχος τον καφέ σας στα στέκια του Κολωνακίου με τους φίλους σας οι οποίοι φυσικά δεν βρίσκονται στα σύνορα, στον αέρα ή στην θάλασσα και οι οποίοι λαμβάνουν κάθε έτος και επιστροφή φόρου από το κράτος, διότι δεν δηλώνουν ποτέ πάνω από 15.000 € εισόδημα τον χρόνο. Τα λοιπά «μαύρα» πάνε υπέρ «πίστεως και πατρίδος» και δια την σωτηρία αυτής, δια της συνεχούς και απροκάλυπτης κοροϊδίας.

από το Σύνδεσμος 71Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.