7 Δεκεμβρίου 2009

Εκκληση σε όλα τα blogs από το ιστολόγιο ΚΟΝΤΑΡΙ. Απόκρυψη επεισοδίων στην Κόρινθο από τα ΜΜΕ.

Λάβαμε το παρακάτω μήνυμα-ανάρτηση από το φιλικό blog Κοντάρι με την παράκληση για αναδημοσίευση.


Σήμερα είναι από τις λίγες φορές που χρειαζόμαστε βοήθεια και κάνουμε έκκληση στο πανελλήνιο.

Κάνουμε έκκληση
σε όλα τα blogs της ΕΛΛΑΔΑΣ στα οποία έχει μείνει ακόμα λίγη ψυχή αντίστασης, λίγα ψήγματα λογικής και ορθολογισμού.

Κάνουμε έκκληση σε όσους με πόνο καρδιάς έχουν καταφέρει να διατηρήσουν μέσα τους λίγη αξιοπρέπεια και εθνική υπερηφάνεια.

Σας καλούμε να συνειδητοποιήσετε ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ τα παρακάτω.

Την Παρασκευή 4/12/2009 στο κέντρο της Κορίνθου μέσα σε αίθουσα παραβρίσκονταν :

4 ΥΠΟΥΡΓΟΙ :

Ραγκούσης
(Εσωτερικών)
Λοβέρδος
(Εργασίας)
Βενιζέλος
(Άμυνας)
Μπεγλίτης
(ΑΝΥΕΘΑ ... το υπόλοιπο το ξέρετε)

3 ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ :

Τσάτσος

Παυλόπουλος

Σιούφας


2 ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ :

Φαρμάκη
(aka Kathrin)
Μανωλάκης
(aka Manolo)

Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ :

Σιούφας

Ο Νομάρχης Κορινθίας, σχεδόν όλοι οι Δήμαρχοι της Κορινθίας, επιφανείς πρώην βουλευτές, πανεπιστημιακοί.

Η πόλη βρισκόταν σε πλήρη δραστηριότητα με κόσμο και αυτοκίνητα στους δρόμους, μικρά παιδιά και γέροντες.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ...

100 ΑΛΗΤΕΣ
ΕΚΑΨΑΝ, ΕΣΠΑΣΑΝ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΑΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ
ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ

χωρίς καμία παρέμβαση της αστυνομίας
μπροστά από την αίθουσα και γύρω από αυτή.


Κάνουμε έκκληση στη λογική σας και ρωτάμε τα κάτωθι :
1. Μάθατε τίποτα ;
2. Ποιοι ΟΦΕΙΛΟΥΝ να παραιτηθούν ;
Οι 4 Υπουργοί, ο Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ., ή όλοι μαζί ;
3. Αν γινόταν αυτό επί Καραμανλή θα είχαν βγει όλοι στα κανάλια να ζητάνε την παραίτηση της κυβέρνησης ουρλιάζοντας ωσάν ευρισκόμενοι στο κλουβί με τις τρελές ΝΑΙ Η ΟΧΙ ;

Ρε δημοσιογραφάρες (ΑΡΔ) των Αθηνών
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ; Δεν πήρατε πλάνα στην Αθήνα ; Σας έπεσαν τα λινκ ;
Σας χάλασε η κασέτα ;
Έκλεισε το περίπτερο ;
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΝΙΞΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙ. ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS

να σκεφθούν απλά με εθνική συνείδηση και να μεταδώσουν τη ντροπιαστική είδηση έτσι όπως είναι και όχι ως μικροεπεισόδια στην Κόρινθο.

Κάποια στιγμή, σε κάποιο κανάλι θα φτάσει.

Τις φωτογραφίες τις πήραμε από το sfedona.gr



Share

6 σχόλια:

Μαρία.... είπε...

ΈΣΤΕΙΛΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ TROKTIKO. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Η διχονοια φερνει παντα τραγικα αποτελεσματα.
Να δουμε, ηρεμα τα γεγονοτα, μην δινουμε ευσημα σε κανενα ,ουτε κατηγοριες, ολοι ν αλλαξουμε, οι πολιτικοι μεταξυ τους τα βρισκουν ,εμεις αν δεν τα βρισκουμε, ανεξαρτητα πολιτικης ιδεολογιας, με ευπρεπεια, δυστυχως δεν βλεπω αλλαγη οποιος κι αν κυβερνησει.

Lila Xagorari είπε...

Γιατί εσείς πιστεύετε οτι αν δεν είχε αλλάξει η κυβέρνηση η 6η Δεκεμβρίου θα είχε περάσει τόσο ανώδυνα? Θα είχε καεί η Αθήνα από τα θεμέλιά της! Και βέβαια δεν θα παραιτηθεί κανείς, όπως δεν υπήρξε μέχρι τώρα και καμία αντίδραση από το προεδρείο της βουλής για τα παιδιά του αντιπροέδρου της!

***ΜΑΚΕΔΩΝ*** είπε...

Το παρακάτω σημείο του σχολιαστή (3. Αν γινόταν αυτό επί Καραμανλή θα είχαν βγει όλοι στα κανάλια να ζητάνε την παραίτηση της κυβέρνησης ουρλιάζοντας ωσάν ευρισκόμενοι στο κλουβί με τις τρελές ΝΑΙ Η ΟΧΙ ;
)αφήνει κομματικό υπονοούμενο και ως τέτοιο το απορρίπτω . Σ΄όλα τ΄άλλα είμαι σύμφωνος . Δέν ξέρω όμως αν μπορώ να κάνω αναδημοσίευση του παρόντος post αφαιρώντας κάποιο σημείο του .
Πάντως μην περιμένετε να παραιτηθεί κανείς ... ποτέ στην νεότερη Ελλάδα δεν συναίβει αυτό και ποτέ δεν θα συμβεί .

***ΜΑΚΕΔΩΝ*** είπε...

??? συναίβει !!! Τέτοιο λάθος !!! Διόρθωσέτο σε παρακαλώ αν μπορείς , δέν μπορώ να το βλέπω ...

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Εμενα μια φορά φίλοι μου ήρθε σαν email παραλείποντας το κομματι για την Ν.Δημοκρατία. Κι ετσι αναδημοσιεύτηκε. Δεν νομίζω ότι η στήριξη στο ιστολόγιο ΚΟΝΤΑΡΙ και την καταγγελία του περνά από κομματικές κραυγές....

Εξάλλου κι εγω θεωρώ ότι με τις δηλώσεις κατα συγκεκριμένης πολιτικής παραταξης, πολιτικοποιείται και δεν επιθυμω και στο δικό μας ιστολόγιο παρομοιες θέσεις.

Στα σχόλια του ο καθένας μπορεί να βάζει την απόψη του και να την συγκεκριμενοποιεί κατα κομματων ή πολιτικών. Στο ιστολόγιο μας όμως θελουμε να αποφεύγουμε στις αναρτησεις που κατηγορουν ανοικτα ολόκληρες πολιτικές παραταξεις και σίγουρα δεν επιθυμούμε την κομματική αντιπαράθεση. Στο πλαίσιο αυτό αποφευγουμε όσο είναι δυνατόν και αναρτησεις πολιτικού περιεχομένου. Με μια εξαίρεση. Τα εθνικά μας θέματα.

Εκεί λόγω ευαισθησίας είναι αδύνατον να μην στηλιτεύουμε ατομα και πρακτικές που προδίοδουν την πατρίδα μας.
Αυτή η κριτική όμως για όσους παρακολουθούν το ιστολόγιό μας, είναι γνωστό ότι απευθύνεται σε προσωπα και πολιτικές ανεξαρτήτως κομματικού χρωματισμού.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.