Τελευταίες αναρτήσεις

10 Οκτωβρίου 2009

Ατοπήματα και δειλίες του νεοεκλεγέντα Πρωθυπουργού στην Πόλη.Είθισται η πρώτη επίσημη επίσκεψη των νεοεκλεγέντων Ελλήνων Πρωθυπουργών να γίνεται στην μαρτυρική Κύπρο μας. Το εθιμο έχουν κρατήσει όλοι ανεξαιρέτως οι νέοι πρωθυπουργοί. Για πρώτη φορά Πρωθυπουργός των Ελλήνων επιλέγει να επισκεφθεί πρώτα μια ξένη χώρα. Το πράγμα παίρνει ακόμα πιο παράξενες διαστάσεις όταν η χώρα αυτή είναι η Τουρκία!!! Μια χώρα που μας απειλεί με "casius belli" αν επεκτείνουμε, όπως δικαιούμαστε τα χωρικά μας ύδατα στο Αιγαίο στα 12 μίλια, όπως δηλαδή έχει κάνει η ίδια στον Ευξεινο Πόντο!!! Μια χώρα που έχει κόψει το μισό Αιγαίο και το διεκδικεί ως δικό της χώρο ευθύνης, απειλώντας μόνιμα τα νησιά μας με συνεχείς παραβιάσεις. Μια χώρα που έχει καταλάβει το 40% του Κυπριακού εδάφους. Μια χώρα που έσπευσε από τις πρώτες να αναγνωρίσει τα Σκόπια με το όνομα "Μακεδονία". Μια χώρα που μέσω του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής προκαλεί συνεχώς προβλήματα στην Θράκη, με στόχο αυτόν που όλοι καταλαβαίνουμε. Μια χώρα που έχει καταλάβει δια της βίας την Μ. Ασία και εξανδραπόδισε εκατομμύρια Ελλήνων από τις πατρογονικές τους εστίες και τώρα διεκδικεί τον πολιτισμό που ανέπτυξαν εδώ και αιώνες. Μια χώρα που εφάρμοσε την αγαπημένη της επιχείρηση γενοκτονίας στους Ελληνες του Πόντου και φυσικά αρνείται να το παραδεχτεί. Μια χώρα που επί 400 χρόνια μας συμπεριφέρθηκε ως υπανθρώπους και επιθυμεί να το κάνει και στο μέλλον αφού φυσικά το κάνει και στο παρόν με τους Κούρδους......

Τελοσπάντων ο Πρωθυπουργός επέλεξε να κάνει την πρώτη του επίσκεψη εκεί. Και φυσικά δεν θα το εντοπίζαμε με αρνητικό τρόπο αν τουλάχιστον στεκόταν στο ύψος των περιστάσεων και μιλούσε σαν Ελληνας πρωθυπουργός κι όχι σαν Αμερικανός διπλωμάτης. Η χαρά των Τούρκων φυσικά ήταν τόση που σταμάτησαν την ημέρα της επίσκεψης ακόμα και τις παραβιάσεις......

Τι είπε λοιπόν μεταξύ άλλων; Οτι "η Κύπρος πρέπει να απεξαρτηθεί από τις επιρροές των μητέρων πατρίδων της"!!!!! Δηλαδή έχει κι άλλες μητέρες πατρίδες εκτός της Ελλάδας η Κύπρος; Δηλαδή επειδή στην Κύπρο ζει μια μειονότητα 150.000 τουρκων (ποσοστό 18% του πληθυσμού) εκτός των παρείσακτων 150.000 τούρκων εποίκων, η Κύπρος έχει μητέρα πατρίδα την Τουρκία; Η Κύπρος είναι Ελληνική κ. Πρωθυπουργέ, δεν σας το είπε κανείς από τους συνεργάτες σας; Αρα ο Πρωθυπουργός εφόσον στην Θράκη ζεί μουσουλμανική μειονότητα τουρκικής καταγωγής θεωρεί η Ελλάδα έχει μητέρα πατριδα την Τουρκία!!!!!!

Κατόπιν λέει ένα περίεργο να πέσουν τα τείχη στην Κύπρο. Αποφεύγει όμως να πεί τα τείχη που έχει σηκώσει ο τουρκικός στρατός κατοχής. Και μετά πετάει το πλέον κουφό.....
Να φύγουν τα ξένα στρατεύματα κατοχής. Πάλι αποφευγει να πεί την εθνικότητα των στρατευμάτων, γιατί όπως καταλαβαίνετε με τις δηλώσεις που έχουν προηγηθεί όλα πλέον παραφράζονται....

Ο Πρωθυπουργός λοιπόν μετα τις διπλωματικές γκάφες, οφείλει τουλάχιστον μια διευκρίνηση. Τι εννοεί όταν λέει να φύγουν τα στρατεύματα κατοχής από την Κύπρο. Να διευκρινήσει την εθνικότητα των στρατευμάτων κατοχής. Μήπως η ΕΛΔΥΚ των 1250 ανδρών που σκοπό έχει να προασπιστεί το ελευθερο Ελληνικό Κυπριακό έδαφος μαζί με την Εθνική Φρουρά, είναι το ίδιο με τις κατοχικές δυνάμεις του Αττίλα των 40.000 ανδρών; Αυτο κυριε Πρωθυπουργέ θα το απέφευγε κι Αμερικανός διπλωμάτης να το ξεστομίσει.....

Η επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο δεν μπορεί να μας ρίξει στάχτη στα μάτια...

Καλη μας χώνεψη......

ΘΑΝΟΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.