29 Οκτωβρίου 2009

Κύριε Χρυσοχοϊδη μην ενεργείτε ως Υπουργός προστασίας του κουκουλοφόρου και του τρομοκράτη - δολοφόνου και μετά κάνετε ότι "νευριάσατε" και καλά.....

Μα καλά δεν έχουν τον θεό τους αυτοί οι τρομοκράτες; Βγαίνει ο Υπουργός και συνομιλεί με τους κουκουλοφόρους και τον κάθε αλήτη εγκληματία, ζητάει συγνώμη για τις αυθαιρεσίες της αστυνομίας και διώχνει τον αρχηγό της Αστυνομίας γιατί δεν φέρθηκε καλά στην "εκλογική" βάση των τρομοκρατών κι αυτοί πάνε και γαζώνουν με 100 σφαίρες το ΑΤ Αγ. Παρασκεύης;

Καλά τι θέλετε επιτέλους κύριοι δολοφόνοι; Θέλετε να φέρετε σε δύσκολη θέση τον μοναδικό άνθρωπο που σας εγγυάται αμνηστεία και προστασία;

Ελάτε να το κουβεντιάσετε με τον Υπουργό. Μπορεί να σας δεχθεί και στο Σώμα. Γιατί όχι. Δικά μας παιδιά είστε. Εδώ ετοιμάζει τις προσλήψεις των αλλοδαπών.....

Κύριε Χρυσοχοϊδη θα σε μαλώσω. Κάτι άκουσα ότι οι έλεγχοι στα Αστυνομικά Τμήματα των πολιτών που τα επισκέπτονται θα είναι εξονυχιστικοί.....Μα εσύ δεν είπες ότι είσαι υπουργός προστασίας του πολίτη; Αντί να χαλαρώνουν τα μέτρα εσύ τα κάνεις αυστηρότερα;

Πλάκα είχε και η ενέργειά σου να στείλεις την συμπαράστασή σου στις οικογένειες των τραυματιών. Τις οικογένειες των τρομοκρατών δεν τις ήξερες γι αυτό και δικαιολογείται που δεν έστειλες τους αγωνιστικούς σου χαιρετισμούς.......

Μερικές φορές φίλοι μου οι κωμικοτραγικές ενέργειες ορισμένων πολιτειακών παραγόντων είναι τέτοιες που δύσκολα μπορείς να μην τις στηλιτεύσεις.

Σας παραθέτω μια καλή καταγραφή δηλώσεων και ενεργειών του κυρίου Χρυσοχοϊδη από την ώρα που ανέλαβε το Υπουργείο (που ήθελε να ονομάσει αρχικά Δημόσιας Αταξίας αλλά τελικά κάποιος του σφύριξε ότι παραήταν προοδευτικό) όπως τις κατέγραψε το blog Πατριωτικός Λόγος:

Δηλώσεις Χρυσοχοϊδη από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του:

1) "Θα διώξω από το Σώμα όποιον αστυνομικό τολμήσει να ακουμπήσει πολίτη".
2) "Οι αντιεξουσιαστές - αναρχικοί είναι φίλοι μου".
3) "Δεν θα ανεχτώ σερίφηδες και ράμπο στην Αστυνομία".
4) "Η Αστυνομία έχει συνεργασία με ακροδεξιές οργωνώσεις".
5) "Ζητώ συγγνώμη από το ΣΥΡΙΖΑ που η Αστυνομία συνέλαβε μέλη του".

Κινήσεις Χρυσοχοϊδη από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του
1) Συνάντηση με "αντιρατσιστικές" - φιλολαθρομεταναστευτικές οργανώσεις, που προωθούν ανθελληνικά συμφέροντα.
2) Αποπομπή του Αρχηγού της Αστυνομίας επειδή οι αστυνομικοί έκαναν το καθήκον τους στα Εξάρχεια.
3) Αποθράσυνση των λαθρομεταναστών διά της αναγγελίας πρόσληψής τους στην Αστυνομία.
4) Διατήρηση της Αστυνομίας χωρίς φυσική ηγεσία επί τόσες μέρες.
5) Γλείψιμο σε φορείς και πρόσωπα που διαχρονικά επιτίθενται στην Αστυνομία.

Παιδιά της Σέχτας, του Επαναστατικού Αγώνα και των άλλων "δημοκρατικών" δυνάμεων ήρεμα. Σας παρακαλώ κι εγώ κι ο κύριος Υπουργός πριν αρχίζετε το γάζωμα των τμημάτων, τα οποία επανδρώνουν (δεν ξερω αν αυτό ισχύει και για τις γυναίκες) συνομήλικά σας παιδιά των 700 ΕΥΡΩ, να φωνάζετε με μια ντουντούκα να μπαίνουν μέσα και να καλύπτονται.

Πέρα από την πλάκα το θέμα πλέον παίρνει διαστάσεις εθνικής τραγωδίας. Είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε νέα θύματα. Μην ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί οι δολοφόνοι ζουν και αναπνέουν στην ηρωϊκή Λωρίδα της Γάζας, όπως την αποκάλεσε και ο Τσίπρας, τα Εξάρχεια.......

ΘΑΝΟΣ



Share

4 σχόλια:

cummulus είπε...

Ο Χρυσοχοίδης δείχνει νάχει χάσει τ΄αυγά με τα πασχάλια. Η πολύ σιγουριά βλάπτε.

Unknown είπε...

Φίλε Θάνο Καλημέρα,
Δεν πάμε καθόλου καλά, Ενώ στήν Ισπανία περνούν αυστηρότερα νομοσχέδια, οι δικοί μας κάθονται
και τους χαϊδεύουν τόσο που από την πολύ χαρά τους ξεσηκώνονται Συριζαίοι,Τριχόπουλοι, και Aξύριστοι, μαζί με τούς Λαθρό και οι οποίοι θα οργανώσουν για τον Νοέμβριο αφού δεν τους φερώμεθα καλά πορείες με ότι αυτές συνεπάγονται.
Άντε να δούμε το τι θα αντικρύσουν τα μάτια μας ακόμα.

Unknown είπε...

Νά και ενα καινούργιο που το βρήκα στο Πρεζα TV

Πτήσεις τσάρτερ, άνευ επιστροφής,
με στόχο υποχρεωτική απέλαση των μεταναστών.
Οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων των «27» συζήτησαν χθες στις Βρυξέλλες αυτό το ενδεχόμενο και σύμφωνα με όλες τις υπάρχουσες ενδείξεις τείνουν να συμφωνήσουν στη δημιουργία ενός κοινού συστήματος απέλασης των λαθρομεταναστών από τις χώρες-μέλη της ΕΕ.

Βάσει του συστήματος αυτού όσοι μετανάστες συλλαμβάνονται στις επικράτειες των κρατών-μελών και δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για την παροχή ασύλου θα επαναπροωθούνται, θέλοντας και μη, στις χώρες τους με πτήσεις τσάρτερ, οι δαπάνες των οποίων θα καλύπτονται από τον προϋπολογισμό της ΕΕ και ειδικότερα από την υπηρεσία για τη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ Frontex.

Η σχετική πρόβλεψη περιλαμβάνεται στο κείμενο τελικών συμπερασμάτων της συνόδου κορυφής το οποίο πλην απροόπτου θα επικυρωθεί σήμερα από τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ. Ανάλογες πτήσεις, με κατεύθυνση το Αφγανιστάν, πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα ύστερα από κοινή πρωτοβουλία της Γαλλίας και της Βρετανίας.
Προκαλώντας ωστόσο την αντίδραση ανθρωπιστικών οργανώσεων που θεώρησαν ότι πρόκειται για σαφέστατη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Το ζητούμενο εφεξής είναι σε ποιον βαθμό τα κράτη-μέλη θα μπορέσουν να συμφωνήσουν σε κάποιους κοινούς κανόνες ως προς το ποιοι οικονομικοί μετανάστες θα μπορούν να χαρακτηρίζονται απελάσιμοι και ποιοι όχι.
Επί του θέματος αυτού η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα υποβάλει στο εγγύς μέλλον συγκεκριμένες προτάσεις.

Στο μεταξύ, τον δρόμο της επιστροφής στην πατρίδα τους πήραν 48 Αιγύπτιοι χθες στις 6.50 το πρωί από το αεροδρόμιο Ηρακλείου Κρήτης «Ν. Καζαντζάκης» με ειδική πτήση.
Οι μετανάστες είχαν φθάσει στη χώρα μας, και συγκεκριμένα στην περιοχή «Μπαλί» του Δήμου Γεροποτάμου Ρεθύμνου, στις 15 Οκτωβρίου με μικρό ξύλινο σκάφος, όπου και συνελήφθησαν μαζί με τους τέσσερις Αιγύπτιους διακινητές τους.

ΠΕΤΡΟΣ είπε...

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ. ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΛΕΕΙ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΩΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.