4 Απριλίου 2009

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Kevin Rudd πρότεινε στους Μουσουλμάνους που θέλουν να ζουν κάτω από τον Ισλαμικό νόμο της Σαρία, να φύγουν από τη χώρα.


Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Kevin Rudd έβγαλε τον παρακάτω λόγο προς τους μετανάστες τις πατρίδας του. Διαβάστε ένα απόσπασμα και θα καταλάβετε πόσο μας εκφράζει.......

"Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού.Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία.Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά, τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρώσικα ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας!Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας. Αν ο Θεός σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου γιά να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη.Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς. Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε γιά τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μιά άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας: Το δικαίωμα να φύγετε!Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε! Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι. Εσείς διαλέξατε να έρθετε. Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!"

πηγή Ελλήνων Αφύπνιση


ΣΧΟΛΙΟ
Θα μπορούσαν αυτά τα λόγια με μια μικρή παραλλαλή να είναι τα λόγια του Ελληνα Πρωθυπουργού. Μήπως κι ο Αυστραλός πρωθυπουργός είναι φασίστας και ρατσιστής;
Αρκετά. Καταντήσατε την Ελλάδα μας ξέφραγκο αμπέλι.
Οι φυλακές έχουν γεμίσει αλλοδαπούς. Εγκλήματα με δράστες αλλοδαπούς γίνονται καθημερινά σε όλη την χώρα.
Ομάδες Πακιστανών και Αφγανών συγκρούονατι καθε λίγο και λιγάκι στο γκέτο του κέντρου της Αθήνας.
Χιλιάδες αλλοδαποί ζούν κατα εκατοντάδες σε βρωμερά διαμερίσματα μεταφέροντας στην χώρα μας πρωτογνωρες ασθένειες και επιδημίες.
Κλέφτες Ρουμάνοι χτενίζουν και σαρώνουν την ελληνική ύπαιθρο.
Ρώσοι μαφιόζοι πουλάνε προστασία και εκτελούν συμβόλαια θανάτου.
Και στην κορυφή της εγκληματικότητας οι Αλβανοί. Σκοτώνουν για 50 ΕΥΡΩ γριούλες. Βιάζουν, κλέβουν και τρομορατούν τον πληθυσμό. Πολυ συχνά αλληλοσκοτώνονται.
Κι όλοι αυτοί οπλοφορούν....η αστυνομία το γνωρίζει πολυ καλά και τα θύματα στις τάξεις της αυξάνονται καθημερινά.
Ολοι ξερουμε και τον ρόλο των μικρών μαθητών Αλβανών στα σχολεία.
Κλεβουν κινητα και χαρτζηλικια, μπουφάν κι οτιδήποτε άλλο αρχίζοντας την "καριέρα" τους από μικροί.
Φυσικά αυτό είναι ενα γενικό φαινόμενο από το οποίο δεν λοίπουν και οι εξαιρέσεις.
Υπάρχουν οικογένειες αλλοδαπών που ζούν με αξιοπρέπεια και εχουν ενστερνιστεί τον Ελληνικό τρόπο ζωής. Ειναι άνθρωποι βιοπαλαιστές που ευημερούν και σέβονται την χώρα μας. Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να απαιτήσει να φύγουν κι αυτοί.
Οπως όμως έχουμε ξαναπεί, το κρατος πρέπει να απελάσει άμεσα όλους τους λαθρομετανάστες αλλά και όσους ζουν παρασιτικά στην χώρα μας και θα δείτε ότι οι εναπομείναντες δεν θα ξεπερνουν τους 200.000.
Ο Αυστραλός Πρωθυπουργός το πήρε απόφαση. Εμεις θα περιμένουμε κι αλλο;

Οι θολοκουλτουριάρηδες προοδευτικούρες να βγάλουν επιτέλους τον σκασμό..... και να πάνε επίσκεψη στα παιδιά τους που φυλακίζονται για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου....όταν καμιά φορά λειτουργεί η δικαιοσύνη....

Κύριε Πρωθυπουργέ κάνε κατι πριν είναι αργά.
Μας σκοτώνουν. Ρημαζουν το βιός μας.
Βιάζουν τις μάνες, τις αδερφές και τις συζύγους μας. Τρομοκρατούν τα παιδιά μας. Ακούει κανείς; Θα μας προστατέψετε ή να πάρουμε όπλα;....
Πείτε το πριν είναι αργά....



Share

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε, αφού είσαι άσχετος, με το θέμα, γιατί ασχολείσαι;
Και αντιγράφεις από τον μεγαλύτερο βλάκα του διαδικτύου, τον ελλικιαφύπνιση...
ΟΛΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ
http://www.snopes.com/politics/soapbox/australia.asp

ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φίλε ΑΝΩΝΥΜΕ στο ιστολόγιό μας μία και μόνη φορά μεχρι σήμερα σε 400 και βάλε αναρτήσεις κάναμε λάθος και ανασκευάσαμε με νεότερη ανάρτηση.
Την φορά όμως αυτή δεν προκειται να υπάρξει ανασκευή για δύο λόγους.

Πρώτον διότι από την έρευνα που κάναμε στο διαδίκτυο σε αυστραλιανά, διεθνή αλλά και ισλαμικά sites δεν φαίνεται πουθενά καμια διάψευση του Rudd στην φάρσα όπως λές, ή οποια μεταδόθηκε όπως θα δείς σε χιλιάδες blogs σε όλο τον κόσμο.
Η είδηση εν μέρη ελέγχεται αν είπώθηκε απο τον Rudd ή από τον Υπουργό Οικονομικών του απερχόμενου πρωθυπουργού της Αυστραλίας Ηοward, Costello..αλλα αυτο μικρή έχει σημασία. Η ουσία είναι όπως θα δεί και οποιοσδήποτε φίλος ότι ο Rudd πολλες φορές έχει εναντιωθεί στους Μουσουλμάνους αλλά και σε άλλες μειονότητες της Αυστραλίας από την εποχή μάλιστα που ήταν αρχηγός της αντιπολιτευσης, όπως και ο προηγούμενος πρωθυπουργός της Αυστραλίας.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/article5564839.ece

http://austrolabe.com/2007/04/09/kevin-rudd-calls-for-sacking-of-australian-mufti/

Αυτά που έχουν ιδιαίτερη μάλιστα αξία είναι τα ισλαμικά sites

http://groups.google.com/group/uk.religion.islam/browse_thread/thread/521213075a46bbeb

http://www.africanews.com/site/list_message/18820

http://www.arabnews.com/?page=4&section=0&article=69022&d=25&m=8&y=2005

http://www.iran-daily.com/1384/2359/html/politic.htm

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=3423812585004870058&postID=2116951404062473596

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι το σχόλιο που συνοδεύει την είδηση είναι το σημαντικότερο κι οχι αυτή καθε αυτή η είδηση που στο κάτω - κάτω ήταν μια απλή αφορμή για σχολιασμό.
Και τα προβλήματα που περιγράφονται στο σχόλιο είναι αυτά που καίνε τους Ελληνες.
Αν έχεις λοιπόν καποια αντιρρηση στα σχόλια να την συζητήσουμε.

Και ψάχνε λίγο στο ιντερνετ να βρεις την αλήθεια και μην διαβάζεις μονο τα site με τις "ψευτικες" ειδήσεις και τις φήμες.....
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ

ΥΓ. Σε ευχαριστώ που ενδιαφέρεσαι για το καλό μου φίλε ΑΝΩΝΥΜΕ......

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστώ για την απόσπαση αυτή, ήταν πολύ χρήσιμη και είπε πολλά

Ανώνυμος είπε...

Πίστευα ότι θα σχολιάσω και να πω τακτοποιημένο θέμα, έκανες το κάνει για τον εαυτό σας; Είναι πραγματικά φοβερό!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.