1 Μαρτίου 2009

Πάρτε μια γεύση του πως σκέφτονται οι εχθροί της Ελλάδος μας.

Tο ρολόϊ της ιστορίας χτυπά αντίστροφα για τον διαμελισμό της Ελλάδας από τρία έθνη. Η Ελλάδα θα χάσει την Μακεδονία του Αιγαίου από τους Mακεδόνες, τη Θράκη, το Αιγαίο και την Κύπρο από την Τουρκία και την Ηπειρο από την Αλβανία. Τι θα απομείνει τελικά στους Γρεκούς; Ο μικρός τους βράχος που ονομάζεται Αθήνα, η οποία είναι 50% Αλβανική.

Το παραπάνω απόσπασμα ειναι απο το site του Βουλγαροσκοπιανού εθνικιστικού κόμματος BMPO.
Μπειτε στην ιστοσελίδα τους στα ελληνικά, να δείτε πως σκέφτονται, τι ψέματα λένε, τους ανιστόρητους ισχυρισμούς τους, την προπαγάνδα τους και τους φίλους τους.
Θα βρείτε ακόμα και ιχνη της ελληνικής προδοσίας.

http://www.bulgarmak.org/makedonia.htm

Πρέπει να ειμαστε ξυπνιοι, σε εγρηγορση, να ξερουμε καλα των εχθρό και να ειμαστε άρτια ενημερωμένοι για να μπορούμε να προβλέψουμε τις ενεργειές του, να τις αντιμετωπίσουμε και να προασπίσουμε τα εθνικά μας συμφέροντα.

Ειναι περιττο να ασχοληθούμε εκτενέστερα με τα όσα ψευδή και προκλητικά γραφούν αφού ουτως ή άλλως εχουμε αφιερώσει την ζωή μας στην αντιμετώπισή τους.
Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε πολλές αναφορές σε διαφορα απο τα θέματα που θίγουν. Φυσικά θα ακολουθήσουν και στο μέλλον άρθρα μας που θα ενισχύουν την ιστορική αλήθεια και η γραφή μας θα ειναι το μοναδικό μας όπλο που θα μας φέρει κοντα στην τελική νικη. Ομως ενα πρέπει να γνωρίζουμε ότι κανεις εχθρός δεν εχει ηττηθεί αποκλειστικά και μόνο απο την γραφίδα. Αργα ή γρήγορα θα έρθει και ο καιρός του πολέμου. Αυτό διδάσκει η ιστορία. Τότε μονο μπορεί να ερθει η τελική νίκη.
Μεχρι τότε ας κρατήσουμε ψηλα την σημαία της Ελλάδας μας και το φρόνημά μας με την γραφή μας, γιατι χωρίς αυτά δεν θα υπάρξει καν πόλεμος δικαιος και απελευθερωτικός, θα περάσουμε απ' ευθείας στην υποδούλωση για την οποία με μανία πασχίζουν οι εξωτερικοι εχθροί μας αλλά και πολλοί μισθωμένοι ελληνόφωνοι, κόμματα και οργανώσεις, απόγονοι του Εφιάλτη.
Και μην θεωρείται ότι αυτά λέγονται απο φιλοπόλεμη, μιλιταριστική διάθεση, καθε άλλο.
Μακάρι όλα τα εθνικά μας προβλήματα να λύνονταν με την δύναμη της πέννας ή οποιονδήποτε άλλο ειρηνικό τρόπο. Ομως ποιός πιστεύει ότι οι Τούρκοι θα αποχωρήσουν απο την Κύπρο επειδή ξεφωνίζουμε (αν ξεφωνίζουμε κιόλας), ή ποιος πιστεύει ότι οι αδελφοί μας Βορειοηπειρώτες θα ελευθερωθούν με μια απλή αίτηση στην αλβανική κυβέρνηση; ή μηπως οι "φίλοι" μας οι Τούρκοι θα σταματήσουν τις διεκδικήσεις με τα ανούσια διαβήματά μας;
Μην γελιέστε.
Ποτέ οι Αμερικανοί δεν θα μπορούσαν να ανατρέψουν τον Σανταμ και το καθεστώς του με άρθρα στους New York Times.
Η μήπως πιστεύετε ότι οι Αλβανοί του Κοσσυφοπεδίου (που ήρθαν στην περιοχή επι τουρκοκρατίας) θα αποσπούσαν ενα κομματι καθαρά σερβικού εδαφους (εδω κι εκατονταδες χρόνια) μονο με διαδηλώσεις.
Για να λύσεις τα εθνικά σου προβλήματα χρειάζεται, εθνική βούληση (οχι πολιτική), ισχυρή εθνική διπλωματία, ισχυρός εθνικός στρατός και ισχυρή πνευματική εθνική υποστήριξη απο τους πνευματικούς ανθρώπους του τόπου. Αλλά και ο καθένας από εμάς απλός πολίτης, ας κανει το χρέος του προς την πατρίδα. Ας υπερασπιστεί όπου κι όπως μπορεί τα δίκαια της Ελλάδος μας.

Μαθετε στα παιδιά σας Ελληνική Ιστορία. Το μοναδικό μάθημα που έχει σχέση με την επιβίωσή μας ως Εθνος. Με όλα τα παρεπόμενά της, Ελληνική γλώσσα, Ηθη και Εθιμα του τόπου μας, Πολιτιστικά στοιχεία, τις μεγαλες δόξες της Πατρίδας μας.
Το Υπουργείο Παιδείας (πρώην Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων-τωρα πλεον αυτα τα 2 στοιχεία, εθνος και θρησκεία έκρινε το ανθελληνικό κρατος ότι δεν χρειάζονται) προσπαθεί να υποσκελίσει το μαθημα με απαράδεκτα βιβλία, απαλειψη μεγαλων κομματιών απο την ύλη με πρόσχημα την έλλειψη επαρκούς σχολικού χρόνου !!! Αλλά και πολλοί καθηγητές διδασκουν το μαθημα κάνοντας αγγαρεία, πραγμα που εύκολα διακρίνουν οι μαθητες και μετά έχουμε τα τρομακτικά ανιστόρητα μαργαριτάρια που ακούμε συχνά σε εθνικές επετείους. Το κακό είναι οτι όταν τα παιδιά αυτά γίνουν γονείς ειναι σίγουρο ότι θα ζητήσουν να απαλλαγούν τα δικά τους παιδιά απο το αχρηστο μάθημα της Ιστορίας. Ετσι το μεγαλύτερο βήμα αφελληνισμού της Ελλάδας μας θα ειναι πλεον γεγονός και αυτό που επιδιώκει το Βουλγαροσκοπιανό κόμμα και οι εντός και εκτός των τειχών φίλοι του, θα ειναι εφικτό και εύκολο.

Αλλά έχουσι γνώσιν οι φυλακες.
Αυτή την φορά την Κερκόπορτα θα την βρουν κλειστή.



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το ακολουθω site το εχω διαβασει εδω και χρονια και εμεινα εκπληκτος για την υλη του.Εαν αληθευη οτι τον επιασε η Ελλας ενα μεγαλο μπραβο τετοια ατομα πρεπει να τα απομονωσουν και να τους απαγορευσουν την γραφη στο ιντερνετ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.