Τελευταίες αναρτήσεις

21 Οκτωβρίου 2008

Το παιδί μου gay ;

Δεν θα καθομαι με σταυρωμενα τα χέρια να βλέπω τον γιό μου να γινεται gay. Γιατι μη μου πείτε ότι κάποια μερα θα ξυπνήσει απο αγόρι ή εφηβος ή αντρας κάτι άλλο; Η φύση δεν κανει παρα ελάχιστα λάθη 1 προς 1.000.000 για παρόμοια θέματα. Γνωρίζω παιδιά με τεράστιο ορμονικό πρόβλημα που δεν έγιναν ομοφυλόφιλα. Γιατι η ομοφυλοφιλία είναι ψυχολογικο πρόβλημα προσωπικότητας κι όταν λέμε ψυχολογικό εννοούμε αυτό που λέει και η λέξη ψυχο-λογικό, δηλαδη σχετίζεται άμεσα με την ψυχή του ανθρώπου. Αλλά ειναι και μια διαστροφή της προσωπικότητας. Και μην μου πείτε σαν γονείς ότι δεν μπορούμε να πλάσουμε την προσωπικότητα του παιδιού, κατα το μεγαλύτερο μέρος (εδω πλάθεται εν μέρει και του ενηλίκου). Τα προτυπα, τα αισθήματα και ολοκληρη η ζωή του παιδιού παρακολουθούνται και οδηγούνται απο τους γονείς. Αν το παιδί μου γίνει gay, πρωτα θα κτυπήσω το κεφάλι μου στον τοιχο. Και φυσικά θα το αγαπώ για πάντα μεχρι να πεθάνω γιατι θα είναι το ΠΑΙΔΙ μου αλλά θα γνωριζω πάντα ότι έγω συμμετείχα στο ΑΙΣΧΟΣ της ζωής του (κι όταν λέω ΑΙΣΧΟΣ, μη τρομάζουμε, αρκει να σκεφτούμαι αυτή καθεαυτήν την παραφύσιν ομοφυλοφιλική πράξη).

Μην κοιμόμαστε λοιπόν σαν γονεις αλλα να είμαστε πολύ-πολυ κοντα στα παιδιά μας και να παρακολουθούμε αγρυπνα κάθε τους κίνηση και επιλογή. Οταν ακούω γονείς να λένε, ότι αν η επίλογή του είναι αυτή, τι να κάνω; τότε νομίζω ότι τα παιδιά τους τα μεγαλώνει κάποιος άλλος, όποτε ένα πρωί το παιδι ανακοινώνει στους ΑΠΟΝΤΕΣ γονείς του ότι ειναι gay. Πόσες και πόσες φορές δεν ακούσαμε ότι τα αγοράκι αυτό απο μικρό έπαιζε με κούκλες ε! να λοιπόν που έφτασε. Του άρεσε να κάνει παρέα με κοριτσάκια, ε και δεν είναι κακό λένε πόλλοί γονείς. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα λόγια μιας παιδιάτρου καθηγήτριας Πανεπιστημίου σε λόγο της προς νέους γονείς.

"Σπρώξτε τα παιδιά σας στις μικρές ηλικίες 6-10 ετών στο παιχνίδι με παιδιά του ίδιου φύλου. Πηγαίνετε τα σε φιλικά σπίτια με παιδιά του ίδιου φύλου και αφήνετε να έρχονται να παιζουν στο σπίτι. Οι πατέρες αφιερώστε χρόνο στα αγόρια σας ούτως ή άλλως τα κορίτσια σας βλέπουν πάντα με καλύτερο μάτι απο την μάνα. Αλλα και οι μαναδες αφιερώστε χρόνο στα κορίτσια σας παιχνίδι και ομιλία ούτως ή άλλως τα αγόρια πάντα έχουν στην καρδιά τους την μητέρα. Και όλα θα πάνε καλά τα παιδια θα βρούν το σωστο σεξουαλικό πρότυπο, αλλά και το πρότυπο ζωής. Σε μια υγιή (ψυχικά) οικογένεια οι κίνδυνοι της ομοφυλοφιλίας απομακρύνονται. Σταθήτε πλάϊ στα παιδιά σας."

Τέλος μην ξεχνάμε ότι πολλά παιδιά ανέπτυξαν διεστραμμένη προσωπικότητα μετά απο μια κακή σεξουαλική εμπειρία απο ξένο ή και συγγενές ατομο του περιβάλλοντός τους, γι αυτό τα ματια μας 14.

Θα μου πείτε σημερα πολλές οικογένειες είναι μονογονεικές, τότε τι γίνεται; Νομίζω ότι έφοσον υπάρχουν πανάξιοι γονείς πατέρες αλλά κυρίως μητέρες που μεγαλώνουν τα καλύτερα και φυσιολογικότερα ψυχικά παιδιά πιστέυω ότι και ο ένας άξιος και πραγματικός γονέας του παιδιού μπορεί να το οδηγήσει στον σωστο δρόμο.
Νομίζω ότι η ομοφυλοφιλία στην εποχή μας έχει γίνει κυρίαρχο κοινωνικό πρόβλημα ακριβώς λόγω της αδιαφορίας πολλών γονιών για την ανατροφή των παιδιών τους. Πολύ συχνά ακούω γονείς να λένε "εγω του παρέχω λεφτά, σπίτι, ασφάλεια, κινητά, φροντιστήρια να μην μου φορτώνεται" και θέλουν να κάνουν την ζωή τους. Μετά φυσικά ένα πρωί ανακαλύπτουν ότι το παιδί έγινε ναρκωμανής, ομοφυλόφιλος, ανήλικος εγκληματιας σε συμμορία κλπ, και τοτε χτυπούν το κεφάλι τους στον τοιχο. Αυτά.

ΘΑΝΟΣ 

Εχει και 2ο μέρος ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.